Badkamerrenovatie

T.S. INTERIEUR

Wilt u uw badkamer in een nieuw kleedje steken? Dan staat TS Interieur voor u klaar.
Wij bekijken het samen met u om uw droombadkamer te realiseren.
TS streeft naar de hoogste afwerkingsgraad door enkel gespecialiseerde mensen  en  hoogstaande materialen in te schakelen.
Wij begeleiden u persoonlijk in het proces van ontwerp tot realisatie zodat we ook een snelle en vlotte samenwerking kunnen neerzetten.

Zeer snel klaar!

Onze werkwijze voor een badkamerrenovatie

Strippen van de badkamer

Het strippen van de badkamer daar starten we mee. Wij maken onze handen graag vuil in uw plaats! Wij ruimen alles achteraf ook netjes op zodat we met een schone lei kunnen beginnen.

Leidingen aanpassen

 
Na het strippen komt het echte puzzelwerk. Onze mensen (her)leggen vakkundig de leidingen en laten ze vloeiend in elkaar overlopen. Lekken en oneffenheden worden volledig weggewerkt.
W

Vloeren & wandtegels

 
TS Interieur staat je bij in het maken van de juiste keuze van vloeren en wandtegels. Samen met u maken we een mooie combinatie waar u nog jarenlang van kan genieten. Wij zorgen daarbij ook voor een uiterst precieze afwerking bij het plaatsen van de tegels.

Nieuw plafond plaatsen

 
Bij TS Interieur kijken we naar de details. Bij oneffenheden in het bestaande plafond, vervangen we het met plezier door een nieuw plafond. Alleen dan kunnen we spreken over een totaalrenovatie. Half werk staat niet in ons woordenboek!

Plaatsen van meubels

 
Ook de finishing touches kan u in ons handen leggen. Om uw badkamer volledig af te werken, installeren wij ook graag uw meubels. Zo krijgt u achteraf het volledige plaatje in één keer te zien. Verrassingseffect ten top!

Onze realisaties

Badkamerrenovatie

 

 

 

Binnenschrijnwerk

 

 

 

 

 

 

Buitenschrijnwerk

 

 

 

 

 

 

Gyprocwerken & isolatie

 

 

 

Onze andere diensten

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een badkamerrenovatie?

Aarzel dan niet!

Onze gegevens

E-mailadres: info@ts-interieur.be

Adres: Havenlaan 77, 3590 Diepenbeek

Gsmnummer: 0476/529285

BTW-nummer: 0806.536.687

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2023 Powered by - Privacy Policy - Cookiebeleid